Opći uvjeti korištenja - Volim More

Kategorije

Želite primati naše vijesti na e-mail?

Opći uvjeti


Opći uvjeti rada e-trgovine vezani su za uvjete kupnje i prodaje proizvoda, koju obavlja tvrtka Volim More j.d.o.o., Put Petrića 30b, 23000 Zadar (prodavatelj u nastavku). Opći uvjeti rada e-trgovine www.volimmore.com sastavljeni su po standardu koji važe u Hrvatskoj i po međunarodnim kodeksima za e-trgovinu. 
E-trgovina Volim More radi 24 sata na dan i sve dane u tjednu. Upotreba e-trgovine je besplatna. Kupac može odabrati i naručiti proizvode i staviti ih u košaru za kupnju. Sa konačnom potvrdom kupac narudžbu proslijedi, i ona se obradi sa obzirom na mogućnost isporuke.

Uz narudžbu vam na e-mail adresu, koju ste upisali prilikom naručivanja, pošaljemo potvrdu o kupnji. Istovremeno se narudžba pohrani i kod nas. Narudžba je pohranjena na poslužitelju.

Cijene u e-trgovini 

Sve cijene su u HRK i uključuju PDV. Imamo pravo na promjenu cijena, osim ako nije drukčije navedeno (akcije ili dodatni popusti). Kada kupac u e-trgovini potvrdi narudžbu, važe cijene objavljene na dan potvrde. Pridržavamo si pravo na promjenu cijena bez najave. U e-trgovini su napisane cijene kao redovne cijene  i važe za sve kupce.

Slike proizvoda

Slike proizvoda su simbolične. Stvarni proizvod se može razlikovati od slike proizvoda (odstupanje u boji).

Tekstovi uz proizvod

Tekstovi uz proizvod su informativni i pridržani od strane proizvođača . Za detaljna pitanja o proizvodu možete nam se obratiti.


VALJANOST AKCIJSKE PONUDE

Rokovi valjanosti akcija biti će napisani uz samu akcijsku ponudu.

Pravo na odustajanje od kupnje, povrat proizvoda

Na osnovi Zakona o sigurnosti potrošača, kupac ima pravo da u roku od četrnaest (14) dana javi da odustaje od kupnje i bez iznošenja razloga odustajanja od kupnje. Ako je kupac već primio robu i od kupnje želi odustati mora primljenu robu vratiti u roku od trideset (30) dana od obavijesti o odustajanju. Proizvod kupac mora vratiti neoštečen, nepromijenjen,nekorišten i u originalnoj ambalaži uz original račun, u protivnom nećemo biti u mogućnosti vratiti novac.
O namjeri o odustajanju od kupnje te vraćanju robe, kupac nas može obavijestiti na e-adresu:prodaja@volimmore.com

Sigurnost i pravo privatnosti

Svi Vaši podaci su sigurni, njima rukujemo odgovorno, bez mogućnosti da se izgube, zlorabe, razotkriju, promijene ili unište. Sve podatke koje ćemo primiti preko e-trgovine, obrt Portal upotrebljava samo u vlastite svrhe.
Podatke koje primi preko e-trgovine od strane kupaca neće davati trećoj osobi, nego će ih koristiti za vlastite potrebe informiranja o novostima, ponudama... Sve primljene podatke čuvamo i upotrebljavamo ih za vlastite potrebe dok kupac ne zatraži drugačije. U slučaju provale u kompjuter ne snosimo odgovornost za posljedice.

Opća odgovornost

Obrt Portal se po svojim najboljim mogućnostima trudi redovno ažurirati proizvode i tekstove koji su u e-trgovini. A nasuprot tome može se dogoditi da se njihov opis, zaliha ili cijena izmijeni tako brzo da u e-trgovini ne uspije ispraviti podatke. U takvom slučaju ćemo kupca obavijestiti o promjenama i dati mogućnost kupcu da odustane od kupnje proizvoda ili ga zamijeni sa drugim proizvodom.

Reklamacije i informacije

U slučaju reklamacije ili dodatne informacije obavijestite nas  na adresu:
prodaja@volimmore.com

Plaćanje kod preuzimanja pošiljke

Kod preuzimanja narudžbe i odabiranju plaćanja kod preuzimanja pošiljke poslati ćemo Vam potvrdu o preuzimanju narudžbe i slijedi isporuka u dogovorenom roku. Račun za naručen proizvod podmirite dostavljaču pošiljke kod dostave naručenog proizvoda. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini. Kod plaćanja kod preuzimanja robe važe cijene prozvoda na dan kada predate narudžbu.

Kod plaćanja kod preuzimanja pošiljke, potrebno je plaćati i trošak dostave osim ako  nije posebno navedeno.

E-trgovina Volim More će sve narudžbe sa plaćanjem kod preuzimanja smatrati kao konačnu narudžbu.
Ukoliko kupac naručenu robu u dogovoreno vrijeme ne preuzme, troškove nove dostave plaća kupac.

Dostava

Proizvode koje ste naručili dostavit ćemo Vam najkasnije u roku od 5 radnih dana ukoliko je proizvod na zalihi, u suprotnom ćemo Vas o datumu dostave obavijestiti.
O cijeni dostave biti ćete obaviješteni. Dostavu obavlja dostavno poduzeće na navedenu adresu unutar Republike Hrvatske.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na prodaja@volimmore.com
Kontaktirajte nas

Naše linije dostupne su 24/7

Telefon:095 824 57 28

Kontaktirajte našu podršku

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju i prodaju naših proizvoda u Vašim trgovinama, kontaktirajte nas na email: prodaja@volimmore.com